Roof-top-comedy met uitzicht op onze Bossche stad.

Een avondje comedy op de rooftopbar van de parkeergarage Wolvenhoek in Den Bosch. Ondanks de coronamaatregelen is het mogelijk weer live stand-up comedians te bewonderen en weer eens gezellig avondje uit te zijn tijdens de Bossche Zomer.

Met tafeltjes op de veilige anderhalvemeter afstand, de inmiddels vertrouwde qr-codes voor onze drankjes en voor iedereen een draadloze koptelefoon die we kennen van de silent disco. De grappenmakers in de lineup, Jasper Nieuwenhuis, Paul Schoolderman, Kim van den Heuvel. De avond wordt lachend afgesloten door Johan van Gulik, de ras-Amsterdammer, bekend van oa Raymann is Laat.

Ondanks de lichte regen een allerleukste avond in Den Bosch

De zon zakte over de stad en het dak van de parkeergarage geeft machtig uitzicht op onze stad. Maar dan gaat het halverwege de avond toch zachtjes regenen. Het personeel deelt paraplu’s uit en voorziet de tafeltjes van parasols. Heb jij ooit een comedy samen vanonder een paraplu bewonderd? Het was weer een van de allerleukste avonden in Den Bosch.