Un momento España en el Wolvenhoek a Den Bosch

María Dolores Pradera uit de speakers overstemt heerlijk het geroezemoes van de gasten op het terras van de Graven van Leuven. Een heerlijke warme Bossche zomerzondagavond in augustus. Of we een ‘Botella de Verdejo’ of een ‘Carrafa de Agua de Valencia’ willen drinken, ik kies voor de dorst eerst een Caña de Cerveza. Heerlijk met deze zomers Bossche temperaturen.

Met aandacht volgen we chef Raimundo, hij bereidt live Paella op ons terras! Hoe leuk is dit! De gamba’s worden lekker aangebakken op de enorme paella-pan, midden tussen de tafeltjes. Andere ingrediënten volgen in anderhalf uur koken door deze topchef. Rijst, kippendijtjes, mosselen, garnalen, inktvis en kokkels worden langzaamaan gegaard. Een enorme pan, genoeg voor alle aanwezigen. Paellamundo weet wat de gasten willen.

Prachtige pan Paella op het terras van de Graven van Leuven • (foto PaellaMundo)

Terwijl we met een Spaans wijntje in de hand nagenieten van deze heerlijke Spaanse maaltijd zakt langzaam de zon onder over onze Bossche pueblo. Zondag 13 september wordt Café de graven van Leuven omgetoverd in Franse sferen. To be continued…

Eén antwoord op “Un momento España en el Wolvenhoek a Den Bosch”

Reacties zijn gesloten.